پنج‌شنبه , دسامبر 1 2022

دستور پخت و طرز تهیه زولبیای خانگی

زولبیا را با کمی حوصله می‌توانید در خانه تهیه کنید و اتفاقا چه بسی از زولبیاهای بیرون بسیار خوشمزه‌تر هم بشود.

دوات آنلاین-اگر قصد دارید در خانه زولبیا تهیه کنید بدانید که این کار چندان سخت و پیچیده نیست. فقط کافی است دستورالعمل زیر را رعایت کنید:

 

مواد لازم برای تهیه زولبیا

  نشاسته – 120 گرم معادل یک لیوان

 ماست غلیظ پرچرب – نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم

 گلاب -۲ قاشق غذاخوری

 زعفران دم کرده- ۲ قاشق غذاخوری

 روغن مایع- یک قاشق چای‌خوری

آرد –  ۲ قاشق غذاخوری

 بیکینگ پودر- نصف قاشق چای‌خوری

دستور تهیه زولبیای خانگی

روش تهیه زولبیای خانگی

نشاسته را با ماست غلیظ پرچرب حل می‌کنیم تا نشاسته کاملاً نرم شود.

 

یک قاشق غذاخوری گلاب را با دو قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده،   یک قاشق چای‌خوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری آرد به موادمان اضافه می‌کنیم.

 

با همزن ۵ تا ۷ دقیقه کاملاً مواد را هم می‌زنیم تا از حالت سفتی دربیاید و رقیق‌تر شود.  در حین به هم زدن نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر هم به مواد اضافه می‌کنیم.

 

روی ظرف را می‌پوشانیم و ۳ تا ۴ ساعت در محیطی گرم مواد را قرار می‌دهیم.

 

بیشتر بخوانید: گوش فیل خانگی؛ طرز تهیه کامل و گام به گام

 

روش تهیه شربت زولبیا

یک لیوان سرخالی شکر را داخل قابلمه‌ای کوچک می ریزیم و یک‌سوم لیوان آب را به آن اضافه می‌کنیم.

 

دو قاشق غذاخوری گلاب داخل آن می‌ریزیم.

 

نصف قاشق چای‌خوری آب‌لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و کمی مواد را به هم می‌زنیم تا شکر حل شود.

 

شعله گاز را روشن می‌کنیم و دیگر مواد را به هم نمی‌زنیم و صبر می‌کنیم مواد شروع به قل زدن بکند.  بعد از این‌که شروع به کف کردن کرد، شعله را کم می‌کنیم.  با یک برس آغشته به آب‌لیمو دور قابلمه را تمیز می‌کنیم تا شکرهای جامانده حل شود.

 

بعد با یک قاشق چک می‌کنیم تا ببینیم شکر حل‌شده است یا نه.

 

زمانی که شکر حل‌شده بود، مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع را به مواد اضافه می‌کنیم تا شربت زولبیا آماده شود.

 

هم می‌زنیم تا گلوکز باز شود و زمانی که باز و حل شد زیر شعله را خاموش می‌کنیم.

 

آماده کردن زولبیا با شربت

زولبیاها را داخل ظرف شربت ریخته و در آن را می‌بندیم.

 

داخل یک ماهی‌تابه کوچک به‌اندازه دو سانت روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود.

روغن زولبیا حتماً باید داغ شود. به‌صورت دایره‌های تودرتو مواد را داخل روغن داغ می‌ریزیم تا سریع فرم بگیرد و سرخ شود.  

 

هر دو طرف را سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شود و می‌ریزیم داخل شربتی که درست کردیم.

 

زولبیا ۵ تا ۱۰ ثانیه باید در داخل شربت بماند و سریع آن را خارج می‌کنیم.

 

منبع: خراسان

منبع این مطلب سایت دوات آنلاین میباشد

اگر اطلاعات و یا تصاویری در این صفحه به اشتباه درج شده در قسمت دیدگاه (پایین صفحه) اعلام کنید تا اصلاح و یا حذف شود

....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *