طرز تهیه سوپ جو خانگی خوشمزه


مگ آیفوم: سوپ جو یکی از سوپ های مجلسی و بسیار پر طرفدار است که در اغلب مهمانی ها و رتوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. همراه ما باشید با آموزش طرز تهیه سوپ جو مجلسی

جو پوست کنده        ۱ پیمانه متوسط

سینه مرغ               نصف سینه کامل

هویج                    ۱ عدد متوسط

پیاز                       ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذا خوری

جعفری                به مقدار لازم

لیمو ترش             ۱ عدد درشت

نمک، فلفل سیاه     به مقدار لازم

زردچوبه ، روغن مایع    به مقدار لازم

  • طرز تهیه سوپ جو

از چند ساعت قبل جو را بخیسانید تا به خوبی خیس بخوردو زودتر سوپ تان جا بیفتد.

بعد از اینکه جو به خوبی خیس خورد آنرا با ۵ تا ۶ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارات ملایم بگذارید. جو زود ته می گیرد حواستان به قابلمه باشد و هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید.

به مدت یک ساعت اجازه دهید جو به تنهایی روی حرارت بپزد .

مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز و زرد چوبه در قابلمه ای دیگر روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه مرغ پخته شد آنرا ریش ریش یا نگینی خرد کنید.

سپس مرغ ها را به قابلمه سوپ تان اضافه نمایید.

پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید، سپس رب و ادویه به همراه هویج رنده شده را با مواد سرتفت داده و به قابلمه سوپ اضافه نمایید.

نیم ساعت مانده به خاموش کردن حرارات قابلمه جعفری خرد شده را به سوپ اضافه نمایید.

در ۱۵ دقیقه اخر پخت مقداری  آبلمیو و فلفل سیاه به قابلمه  اضافه کنید.



منبع این مطلب mag.ifom.ir