طرز تهیه دسر آلو شکلاتی خوشمزه با آب پرتقال


دسر آلو شکلاتی خوشمزه و پرطرفدار


با میوه آلو شما می توانید انواع دسرها را درست کنید. دسرهای که با این میوه تهیه می شود هم بسیار خوشمزه است و هم زیبایی دارد. یکی از انواع این دسرها، آلو شکلاتی می باشد. در ادامه با طرز تهیه دسر آلو شکلاتی ما را دنبال کنید و از طعم بی نظیر آن غافل نشوید.


مواد لازم دسر آلو شکلاتی


  • آب پرتقال: ۱ پیمانه

  • شوربای ذرت: ۱/۴ پیمانه

  • روکش شکلاتی: ۲۲۵ گرم

  • شکلات شیری: ۲۲۵ گرم

  • پودر قند: ۲/۵ پیمانه

  • شکلات کاکائویی: ۲۲۵ گرم

  • آلو خشک: ۲۰ عدد

  • کره آب شده: ۱/۴ پیمانه


دسر آلو شکلاتی


آموزش طرز تهیه دسر آلو شکلاتی


در اولین مرحله برای درست کردن این دسر خوش طعم باید ابتدا کاسه ای متوسط آماده کنید. آلوها را داخل کاسه بریزید. حالا آب پرتقال را به آن ها بیفزایید. روی کاسه را با درب آن یا هر چیزی بپوشانید. سپس آن را در یخچال قرار دهید. باید یک شب تا صبح آلوها در آب پرتقال خیس بخورد.


پس از گذشت این زمان آلوها را از داخل کاسه خارج کنید و روی دستمال حوله ای تمیز به مدت دو الی سه ساعت گذاشته تا خشک شوند. در ادامه کاسه ای دیگری تهیه کنید و کره را داخل آن بریزید. شوربای ذرت را نیز به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده و پودر قند را به آن ها بیفزایید. تا زمانی که یکدست شوند به خوبی هم بزنید.


در این مرحله باید آلوها را به یک قاشق مخلوط آماده شده طی مرحله قبل آغشته کنید. طوری که دورتا دور آن ها پوشیده شود. حالا آلوها را در ظرفی قرار داده و در یخچال بگذارید تا زمانی که سفت شود. حدود ۲ الی ۴ ساعت برای سفت شدن زمان لازم است.

حتماً بخوانید:


در ادامه باید کاسه ای تهیه کنید و شکلات کاکائویی و روکش شکلات را داخل آن بریزید. آن ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شوند. پیوسته شکلات را هم بزنید. سینی آماده کرده و روی آن کاغذ روغنی پهن کنید. حالا آلوها را به سس شکلاتی بمالید. اجازه دهید تا شکلات اضافه شده بچکد. سپس آن ها را روی سینی قرار دهید. مجددا آن ها را در یخچال به مدت دو ساعت بگذارید.


در این قسمت از تهیه دسر، تقریبا ۲/۳ از شکلات شیری را در ظرفی بریزید. سپس مایکروفر را روی ۳۰ درجه تنظیم کنید. ظرف را به مدت یک و نیم دقیقه داخل آن قرار بدهید. سپس ظرف را خارج کنید و مابقی شکلات ها را نیز به شکلات آب شده اضافه کنید تا آن ها هم ذوب شوند. در صورتی که شکلات ها به خوبی یکدست نشدند، ۱۰ ثانیه روی آن حرارت قرار بدهید.


سینی تهیه کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید. حالا آلوها را به شکلات شیری آغشته کنید و داخل سینی قرار بدهید و برای مدتی آن را کنار بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد. دسر آلو شکلاتی شما آماده شد، نوش جان.



[author_name]